Volgende week een toets en nog niets voorbereid?

Een spoedcursus bij Understood biedt uitkomst!

Spoedcursussen in Haarlem en omgeving!

Prijselasticiteiten? Hè?

Iedere leerling weet het: soms gebeurt het dat je ineens helemaal de draad kwijt bent. Dit kan bijzonder vervelend zijn als er een SE-week voor de deur staat en je graag goede cijfers wilt halen! Als je zelf door de bomen het bos niet meer ziet, kan een spoedcursus bij Understood uitkomst bieden. We kijken naar wat het onderwerp is, de leraar bereidt zich goed voor en vraagt jou hetzelfde te doen. Je duikt een specifiek onderwerp in en besteedt ergens in een korte tijd veel aandacht aan. Zeker weten dat jij bij je toets goed voorbereid verschijnt!

Reddende engel

Een spoedcursus bij Understood is tot 2 dagen voor de datum dat je de cursus graag zou willen aan te vragen. De lessen worden gegeven in blokken van 1,5 tot 4 uur: maar net wat je wil. Dit alles kan op een locatie gebeuren die jij prettig vindt, thuis of bijvoorbeeld de studeeromgeving van de bibliotheek. Het programma is met veel moeite helemaal op maat gemaakt en dat stelt jou in staat op korte termijn verbetering te boeken. Sta je toch ineens op overgaan!

Is een spoedcursus altijd geschikt?

Nee. Nadat je contact hebt opgenomen met Understood bespreken we telefonisch waar het precies over gaat. Het kan zijn dat we dan afraden zo’n cursus te volgen: het concept is niet geschikt als bijvoorbeeld lange-termijnvaardigheden ontbreken. Maar, contact opnemen kan natuurlijk nooit kwaad.

Binnen hoeveel dagen krijg ik mijn cursus?

In principe kun je tot 2 dagen voor aanvang een spoedcursus aanvragen. Wij kunnen natuurlijk niks beloven, en in toetsperiodes is het raadzaam om wat eerder zo’n aanvraag te doen.

Chasing the clouds away?

Ja! Een spoedcursus bij Understood betekent dat zowel wij als jij onze uiterste best gaan doen om jouw resultaten omhoog te krijgen. Toch blijven sommige dingen onmogelijk en wij kunnen dus ook niet beloven dat we onmogelijke achterstanden wegwerken in een paar uur. Maar, we’ll give it a try!

Geinteresseerd?

Geen tijd te verliezen.

Neem dan contact met ons op.