Via Understood geeft Freek bijles aan mijn dochter in 2-havo voor het vak wiskunde. Dit gaat inmiddels heel goed. Hij weet echt waar het misgaat, zet m’n dochter aan het denken en zo begeleidt hij haar fantastisch. Ik zou Understood zeker aanbevelen aan andere ouders, want die structurele verbetering komt er echt!

—Hans, ECL

Zeer blij met Freek. Sympathieke student die geduldig uitlegt en mijn dochter zelf antwoord laat geven. Hij geeft goede adviezen en mijn dochter begrijpt het voor haar onbegrijpelijke wiskunde ineens veel beter. Ze heeft nu een aantal weken naar alle tevredenheid bijles gekregen.

—Dekker, Mendel

Freek is een slimme jongen, hij geeft mijn zoon al langere tijd bijles om zijn algemene kennis aan te scherpen. Dat gaat hartstikke goed!

—Monique Hof, Schoter

Freek geeft mijn dochter Engelse bijles. Hij is geduldig, legt de dingen goed uit en leert trucjes om dingen beter te onthouden. Hij heeft variatie in het les geven. Prima zo!

—Tino, Daaf Geluk

Freek geeft mijn dochter nu al een tijdje bijles in Oud-Grieks. Haar resultaten zijn enorm omhoog gegaan, voor haar laatste toets had ze zelf een 9,7! Hulde voor de aanpak van Understood, het heeft enorm geholpen. Mijn dochter vindt het inmiddels echt een leuk vak geworden!

—Manon, Stedelijk

Freek heeft mijn zoon enorm geholpen op het laatste moment, toen hij op het laatste moment vastliep met lastige stof. Binnen 2 dagen was er een spoedcursus! Freek had meteen door waar het probleem zat en mijn zoon haalde uiteindelijk een veel beter cijfer voor zijn toets!

—Anton, Kennemer


Op de hoogte!

Bij Understood hechten we veel waarde aan het contact tussen leraar, leerling en ouder. Regelmatig wordt gevraagd aan de ouders en de leerling of ze nog tevreden zijn met de bijlessen, en ongeveer een keer per maand ontvangt de ouder een berichtje over de huidige stand van zaken. Mogelijke vragen beantwoorden we heel graag!